Glavni Izbornik

Ankete

Vaš izbor materijala za vrata...
 
 
 
 
 
 
 
Komarnici PDF Ispis E-mail

 

Rješenje, koje vam savjetujemo, je integriran komarnik u roletnom ormariću. Rješenje je idealno, ako želite imati otvoren prozor ili vrata, a djelomično spuštenu roletu i zaštitu od muha, komaraca i drugih insekata.

Svi komarnici izrađeni su iz aluminija i omogučavaju osim standardnih boja i bojanje po RAL-u.
Naši integrirani komarnici ugrađeni su u rolo ormarić i njihovo se djelovanje odvija između stakla i rolete.
   
1.Komarnici.KR - ROLO : 

Mreža komarnika se slično kao i roleta ovija oko svoje osi, u svojem ormariću (kutijici). Otvarati ga možete okomito ili vodoravno, na obje strane ili na sredini. Prednost tog komarnika je -KLIK<<
sistem otvaranja, koji vam je poznat kod ROLTEK-ovih integriranih komarnika (kao kod roletni). Dvojni horizontalni komarnik nije više u uporabi. Kao odlična i dovršena alternativa tom sistemu je
klizni komarnik.

 

   
2.Komarnik.KD - KLIZNI : 
 Klizni komarnik je sastavljen iz fiksnog okvira, koji klizi poposebnom ALU vodiču. Primjeren je za zaštitu od insekata posebno pogodnih za terasu ili balkon. Moguća je ugradnja jednog kliznog krila ili kombinacija oba.
   
3. Komarnik.KF - FIKSNI  
 

Fiksni komarnici se učvršćuju direktno na prozorski okvir (štok), po želji te ih možete skinuti i ponovno postaviti. Vrlo su lagani i izdržljivi.

   
4.Komarnik.KK - KRILNI  
 Ta vrsta komarnika se otvara kao na pr. vrata ili prozor s unutarnje strane. Zauzimaju minimalno prostora i praktični su za veća vrata ili prozor, kao na pr. vrata za terasu.
   
 

Na raspolaganju su vam sve boje koje se baziraju prema RAL tabeli koja vam je prikazana na stranici.

Ujedno je moguća boja u imitaciji drva.

 

 
 
 
 
 
 

Reference

Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

Tko je Online